Хотел „Етър“ разполага с просторен лоби бар и уютен ресторант, предлагащ разнообразна кухня.
Лоби бар
Намира се във фоайето на хотела и е с капацитет от 50 места на закрито и 16 места на открито. Предлага богат асортимент от топли, алкохолни и безалкохолни напитки, коктейли, сандвичи, премиум бира и домашно приготвени десерти.
Лоби барът работи всеки ден от07:00 до 21:30 часа.
* * *
Ресторант
Разполага с капацитет от 60 места на закрито и открита тераса–градина с капацитет 48 места. Ресторант „Етър“ предлага идеалното място за бягство от ежедневието и възможност да се насладите на изискана европейска кухня с автентичен балкански привкус. В приготвянето на храната се използват свежите месни продукти, а рецептите са вдъхновени от традициите и модерните кулинарни техники. Уютната обстановка, съчетана с гостоприемството на екипа на ресторант „Етър“, създават неповторима атмосфера за едно незабравимо гастрономическо преживяване.
Гостите на хотела ползват отстъпка в размер на 15% от стойността на консумацията в ресторант „Етър“.
Ресторантът работи всеки ден от10:00 до 22:00 часа.
* * *
Възрожденска механа
Възрожденската механа се намира в музей „Етър“. Разполага с 60 места на закрито и градина с капацитет—90 места. Предлага разнообразни специалитети от българската национална кухня, подбрани сезонни ястия по автентични рецепти, бързо и качествено обслужване.
Работното време на Възрожденската механа е от10:00 до 19:00 часа през летния сезон (май—септември) и съответно от 10:00 до 17:00 ч. през зимния сезон (октомври—април).
Гостите на хотел „Етър“ ползват отстъпка в размер на 15% от стойността на консумацията във Възрожденска механа.